Verhuur via Gîtes de Bonsejour

Indien u, tijdens uw afwezigheid, uw huis wilt verhuren aan gasten, dan kunt u ook onze hulp inschakelen. U kunt uw huis natuurlijk via eigen kanalen verhuren, maar indien gewenst kunnen wij de gehele verhuur verzorgen, vanaf adverteren op diverse sites tot aan het vertrek van de gasten. Onderaan deze pagina kunt u lezen wat wij u aan kunnen bieden indien u uw huis zelf, via eigen kanalen, verhuurd. Indien u uw huis via Gîtes de Bonsejour wilt verhuren, dan kunnen wij de volgende handelingen voor u verzorgen:

. Fotograferen woning en omgeving voor advertentie

. Adverteren diverse sites (bijvoorbeeld Gites de Bonsejour, Micazu, Gites.nl e.d.)

. Informatieverstrekking mogelijke gasten

. Aannemen reservering met bijbehorend contract en aanbetaling

. Verwerken restantbetaling en borg

. Oplevering schoon huis, voorzien van linnengoed, welkomstpakket en ontvangst

. Sleuteloverdracht

. Bereikbaarheid en informatievoorziening tijdens verblijf gasten

. Schoonmaak na vertrek

. Afhandeling borg, elektriciteitskosten en toeristenbelasting

Voor ons staat voorop dat een gast een hele fijne en zorgeloze tijd moet hebben tijdens zijn verblijf en we zullen er alles aan doen om het, zover mogelijk natuurlijk, een gast het naar zijn zin te maken. Uw huis blijft natuurlijk ten alle tijden uw huis, maar tijdens een verhuur hangt ons visitekaartje aan de fles wijn die als welkomst cadeau op de tafel staat en zijn wij verantwoordelijk en het aanspreekpunt voor uw gasten. Daarom zullen wij, als u uw huis wilt verhuren, vooraf duidelijke afspraken maken over de voorzieningen die u als eigenaar aanbied.
Omdat wij altijd in de buurt zijn, kunnen we in geval van een hulpvraag adequaat reageren.
Wilt u weten hoe onze eigen website voor huizenverhuur eruit ziet? Kijkt u dan eens op onze site www.Gitesdebonsejour.nl.

Als een gast tevreden is, dan zijn wij dat ook!

Over onze tarieven gaan wij graag in overleg met u in een persoonlijk gesprek.

HUIS VERHUURD VIA EIGEN KANALEN?

Indien u uw huis via eigen kanalen verhuurd, maar wel graag wilt dat er iemand een oogje in het zeil houdt en uw huis voor en na vertrek van uw gasten schoon oplevert, dan kunnen wij u de volgende service aanbieden:

. Schoonmaak vooraf (dat kan een kleine schoonmaak zijn, dus alleen stoffen, maar ook een grote schoonmaak voor het geval het huis meerdere weken niet bewoond is geweest.)

. Schoonmaak en huis afsluiten na vertrek gasten

. Was- en strijkservice bed- en keukenlinnen

Indien u wilt, dan kunnen wij voor noodgevallen of algemene informatievoorziening beschikbaar zijn tijdens de periode van verhuur. Voor deze service vragen wij stand-by kosten. Deze kosten worden berekend op basis van periode en afstand.


.